niewiadomskifoto 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Witam Was serdecznie, mój pierwszy wątek na tym forum, proszę o wyrozumiałość ;] Jestem właścicielem strony, która opiera sie na CMS joomla. Trzonem tej witryny jest komponent joomgallery, ponieważ użytkownicy oglądają zdjęcia. Zapotrzebowanie i popularność serwisu troche mnie przerosła linuxpl.com nie wykazał się profesjonalizmem, ponieważ bez ostrzeżenia przy 50 osobach oglądających galerię zdjęć (zdjęcia nie są duże szer. max 700 pix i max. 80% jpg) galeria została zablokowana z powodu zużycia zbyt dużych zasobów serwera. Potrzebuję: ok 6gb miejsca, najlepiej nielimitowany transfer ponieważ serwis zdobywa popularność. w okresie styczeń luty przewiduje weekendową oglądalność nawet do 400 osob w tym samym momencie, nielimitowanej ilości zapytań do bazy danych, no i oczywiście dobrego procesora do przetwarzania, nie chce powtórzyć sytuacji zaistniałem w linuxpl.com Zastanawiam się nad ofertą glowanet.pl . A Wy co możecie mi polecić? Z góry dziękuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 nie ma szans na hosting shared, zainteresuj się serwerem vps, a może i dedykowanym. o ile jeszcze nielimitowany transfer ktoś może Ci zaoferuje, to już nielimitowaną ilość zapytań do bazy raczej nie, dobrego procesora też nikt Ci nie da abyś całego zjadł, jak nie chcesz powtórki z linuxpl.com to posłuchaj mojej rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Masz 50 online jednocześnie na stronie, którzy przeglądaja galerię i dziwisz się że przekraczasz limity w linuxpl.com? Taki limit możesz przekroczyć w każdej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Na hosting shared da rade, zależy za ile zł Zapraszam za godzinę na GG 4863039 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Dokładnie, odpowiednia cena i można wszystko Ale mimo wszystko lepiej zainwestować w vps'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Zainteresuj się głowanet. Wątpię, by ktoś inny był w stanie dać Ci taką usługę na współdzielonym. Jeśli nie oni, to pozostaje tylko VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Dokładnie, odpowiednia cena i można wszystko owszem, można dać cenę za shared konto jak za dedyka, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach