MisHBA 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Witam, poszukuje VPS pod Torrenty Potrzebuje: 20gb miejsca transfer myślę z 250-500gb ram z 384 gwarantowne (najlepiej jakby było 512) procek okolo 1-1.5ghz położenie dowolne Trackery prywatne System: Debian 32bit najlepiej ;P Jeśli ktoś wie gdzie coś takiego znajde prosił bym o dane tutaj Cena myśle 30-40zł miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 hitme.pl Mam tam VPSa, i polecam Chodz kontakt z supportem troszke słaby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 spacerich.com A w budżecie dużo niższym się zmieścisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisHBA 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 behemoth wolał bym coś za co można płacic naszymi PLN Wie ktoś czy HitMe/BudgetVPS pozwala na torrenty? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Wpłacasz sobie na paypal nasze złotówki, dokonujesz przewalutowania i możesz płacić za granicą, np.w €. U firm, które mają swoje serwery w Polsce, raczej niechętnie będą patrzeć na torrenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Zerknij na VS1 z oferty http://vihost.pl/vps-porownanie.php ; ) W przypadku prywatnych trackerów nie powinno być żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisHBA 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 behemoth zapomniałem o paypal wpierw poczekam na odp od ViHost jak bedzie pozytywna odpowiedz to chyba ide do nich a jak nie to tam gdzie behemoth podał ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach