iluminator 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Witam wszystkich Świerzy jestem i tu i w temacie mam taki case na home.pl mam 2 domeny usiłuję pozycjonować 1 .Pracuje na seo adder 6 udało mi się wejść do top 10 ale google indexuje moją 2 stronę choć faktyczni przekierowanie jest na właściwą lekko obawiam się bana home.pl nie jest mi wstanie pomóc może ktoś z Was jest bieglejszy i pomoże mi znaleźć przyczynę zadając kilka pytań bo lekko pokrętnie się wypowiedziałem Będę wdzięczny za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Po pierwsze napisz wszystko jeszcze raz ze znakami interpunkcyjnymi i bardziej zrozumiale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Witam iluminator W jaki sposb przekierowujesz z 2 domeny na domenę pozycjonowaną? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iluminator 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Po pierwsze napisz wszystko jeszcze raz ze znakami interpunkcyjnymi i bardziej zrozumiale. Liczyłem się z taką wypowiedzią. Na home.pl mam 2 domeny. Pozycjonuję tylko 1 kupioną później udało mi się ją wypozycjonować w top 10 ale na wybrane słowa kluczowe ( wszystkie jakie wypozycjonowałem ) w wynikach widzę url. domeny "nie pozycjonowanej". Url. widoczny ( domeny kupionej jako 1 wraz z serwerem home.pl ) jest inny niż ten na który użytkownik wchodzi po "przekiliku" z Googla ( domena kupiona bez serwer u) . Pozdrawiam Witam iluminator W jaki sposób przekierowujesz z 2 domeny na domenę pozycjonowaną? Pozdrawiam Prace nam obiema stronami prowadzę na 1 serwerze home.pl w jednym katalogu. wydaję mi się z być może dla tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Mówiłeś o tej całej sytuacji home? serwery też masz u nich ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iluminator 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Mówiłeś o tej całej sytuacji home? serwery też masz u nich ? Cześć Tak serwery mam na home.pl. Jeżeli chodzi o ich odpowiedz to jest taka: "trzeba kupić 2 serwer" jestem przekonany że gdzieś popełniam błąd nie wieże że jedynym wyjściem jest powieszenie 2 domeny na innym serwerze. Dzięki za dopowiedz Cześć Tak serwery mam na home.pl. Jeżeli chodzi o ich odpowiedz to jest taka: "trzeba kupić 2 serwer" jestem przekonany że gdzieś popełniam błąd nie wieże że jedynym wyjściem jest powieszenie 2 domeny na innym serwerze. Dzięki za dopowiedz sorry serwer liczba pojedyncza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Witam iluminator Sprawdź czy domenę zakupioną później w home.pl masz poprawnie podpiętą , czyli na serwery dns operatora z poprawnie podaną nazwą serwera i nazwą katalogu. Dodatkowo zrób odpowiednie przekierowanie 301. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iluminator 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Hej Dzięki za sensowną odpowiedz! jak pomoże to dam znaka. Banie mi już zrył ten temat na ostro ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iluminator 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Hej Pomogło ufff THX wielkie bardzo Pozdróweczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach