cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Witam Mam problem chyba coś się posypało mi ponieważ nie mogę zrestartować systemu, nie działają aplikację irssi, ekg itp, ale apache funkcjonuje. Jak dam reboot to wywala router-debian:/home/kasz# reboot bash: /sbin/reboot: Błąd wejścia/wyjścia router-debian:/home/kasz# shutdown -r now bash: /sbin/shutdown: Błąd wejścia/wyjścia router-debian:/home/kasz# Muszę dziś serwer zrestartować macie jakieś rady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 kill -9 init Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Dobra chyba się wyłożył, coś wymyśle w poniedziałek bo będę miał fizyczny dostęp do maszyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 http://www.linuxjournal.com/content/rebooting-magic-way Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach