maxvanrider 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 zmienilem port i strona z servem niechce sie wyswietlic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 a uruchomiłeś plik sc_serv? screen ./sc_serv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1289592181' post='224291] a uruchomiłeś plik sc_serv? screen ./sc_serv Jak tak uruchamiasz serwery klientom to ja dołączam do tych osób które odradzają korzystanie z Twoich usług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 Jak tak uruchamiasz serwery klientom to ja dołączam do tych osób które odradzają korzystanie z Twoich usług A co w tym złego jeżeli tak odpali ? przecież on nie prowadzi hostingu tylko chce uruchomić jeden serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxvanrider 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 Jak tak uruchamiasz serwery klientom to ja dołączam do tych osób które odradzają korzystanie z Twoich usług tylko dla radia chce miec servery tylko dla radia chce miec servery a komenda na odpalenie pilota jaka ja korzystam z ./sc_serv sc_trans.conf & i dalej mi pisze ze pilot posiada port 8000 a serv 8008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 tylko dla radia chce miec servery a komenda na odpalenie pilota jaka ja korzystam z ./sc_serv sc_trans.conf & i dalej mi pisze ze pilot posiada port 8000 a serv 8008 prosze o kontakt na PW udziele szczegółowej pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach