Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 Witam, przeglądając dzisiaj forum GHT zauważyłem ciekawy temat o biurach firm, które działają w sieci : http://gamehostingtalk.pl/siedziby-firm-oferujacych-serwery-multiplayer-t-3349.html Firma unixstorm.org już pochwaliła się swoim miejscem pracy. Ktoś jeszcze jest w stanie coś pokazać? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 .. no ja rozumiem sale serwerowni i eleganckie biuro ale eleganckie:) hehe, ale za to jakie swojskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 w sumie fajnie ale po co ? to co moje jest dla mnie... to co mogą zobaczyć przechodni, klienci to ok a nie sie chwalić i świrować w internecie.. no ja rozumiem sale serwerowni i eleganckie biuro ale eleganckie:) Jak dla Ciebie to możesz wrzucić foty z biura biura podróży. No chyba, że eleganckie to wtedy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Jak dla Ciebie to możesz wrzucić foty z biura biura podróży. No chyba, że eleganckie to wtedy nie. Fotki z biura podrózy, a w tle komputer z pracą nad HGpanel . Niech kto chce to wrzuca .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Większość tych bardzo małych firm musiało by wrzucić fotki swojego mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fresh 18 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Większość tych bardzo małych firm musiało by wrzucić fotki swojego mieszkania Chętnie pooglądamy kto jaką ma kuchnie i zaplecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Jak kupie zarówke, to pokaże fotki mojej piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Chętnie pooglądamy kto jaką ma kuchnie i zaplecze Proszę bardzo, biura naszej firmy mieszczą się w wydzielonej części mojego domu : Część biurowa dla MZone: Komputer na Linuxie w sklepie i serwisie: Jak pojadę do Bluesqare to zrobię fotki naszej klatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Jak pojadę do Bluesqare to zrobię fotki naszej klatki. Takiej z małpami :-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Nie ma to jak dawać subwofer na biurko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Takiej z małpami :-)? Z kanarkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach