oski225 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Witam, poszukuję obeznanego administratora, który zainstaluje i skonfiguruje mi serwer pod download. Zależy mi na tym, żeby jak najwięcej użytkowników mogło jednocześnie pobierać pliki bez zawieszki. Pliki przekazywane są tylko przez nagłówek, na serwerze fizycznie nie ma plików. Potrzebuję tylko apache+.htaccess i php+curl Chciałbym także, żeby ta osoba poleciła, który system operacyjny najlepiej sprawdzi się w tej roli: - CentOS - Debian - Ubuntu - Fedora - Suse - Arch Linux - Slachware Pozdrawiam i czekam na wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 http://remote-admin.pl - skontaktuj się z nimi, szybko i rzeczowo w rozsądnych pieniądzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Wyslij mi na PW pelna specyfikacje + mail a ja odesle oferte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach