Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Witam, piszę tutaj, choć pewnie znowu moja wiadomość zostanie usunięta... Nie mogę się w żaden sposób z Panem skontaktować, ponieważ każdy mail wysłany z o2.pl zostaje zablokowany, z jakiegokolwiek konta bym maila wysłał. Od dłuższego czasu wywala mi na stronach błąd 500: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request Przez co znikają dane z bazy danych i forum zaczyna się krzaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Cóż. Może czas na optymalizację swojego forum, skoro przez błędy 500 (zakładam przekraczanie liczby childów php-fcgi per konto) znikają ci na nim dane z bazy A co do odrzucania maili z o2 - to do administracji poczty o2 kieruj pretensje, że olewają swoją polityką (anty)spamową Uceprotect do tego stopnia, że trafiają nawet na poziom uce-L2 (blacklistowanie całych klas adresowych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Problem w tym, ze ten błąd pokazuje się na świeżo zainstalowanym CMS'sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach