Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Witajcie Zwracam się dzisiaj z nietypowym pytaniem. Czy znacie może skrypty pod bloga maksymalnie proste pod względem obsługi, ale jednocześnie estetycznie wyglądające na stronie. Chodzi o to, aby mój 80-letni wujek nie miał problemów z dodawaniem wpisów i prostymi ustawieniami Z góry dzięki za odpowiedzi, Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Jest coś prostszego niż wordpress?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Jest coś prostszego niż wordpress?? Jak dla mnie wp ma lekki syf w panelu. Tu chodzi o coś dla osoby ledwo potrafiącej nagrać sobie płytkę przez nero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Jak Ci nie pasuje wordpress to może jakiś bblog.pl lub coś w ten design? Są proste w obsłudze. Sam kiedyś korzystałem z bbloga i myślę, że nie było by problemów. Możesz też założyć joggera i wpisy będzie dodawać przez Jabbera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Wordpress (czy to hosted na wordpress.com, czy też na własnym hostingu) plus do tego Windows Live Writer ( http://explore.live.com/windows-live-writer?os=other ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 Jak Ci nie pasuje wordpress to może jakiś bblog.pl lub coś w ten design? Są proste w obsłudze. Sam kiedyś korzystałem z bbloga i myślę, że nie było by problemów. Gdyby o mnie chodziło to pół biedy. Chodzi mi o skrypt, do postawienia na własnym hostingu, bardzo prosty bez miliarda funkcji. Nie wierzę, że nikt nie zna czegoś prostego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 snews ciężko o coś prostszego, tylko templatke raczej będziesz musiał dorobić sam (ale przeróbka html-owej to 10min roboty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 snews ciężko o coś prostszego, tylko templatke raczej będziesz musiał dorobić sam (ale przeróbka html-owej to 10min roboty) Dokładnie o to mi chodziło Dzięki wielkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Zajrzyj do tego wątki: http://www.webhostin...__fromsearch__1 Wyczerpano w nim temat platform do blogowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach