Gość finlandia Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2010 Witam, mysle ze ta oferta pasuje tu najlepiej. Mam na koncie nadwyzke kasy ktorej nie wykorzystam. Jesli ktos potrzebuje wysle sms-a premium za 70% wartosci. Przyklad wysylam sms za 1,22zl i 0,85zł spowrotem dla mnie Kasa na paypal/konto bankowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrutek 12 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2010 Powodzenia :-) Operatorzy dają za 1,22zł trochę mniej niż 50 groszy, nawet można liczyć 40gr. Lepiej sobie zostaw te pieniądze na później, chyba że chcesz przekazywać 2/3 swojej kasy państwu i operatorowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2010 Nie musisz mnie pouczac, doskonale wiem ile z tego daja operatorzy. Wiem natomiast, ze czasem ktos potrzebuje mimo wszystko potrzebuje wyslac sms-a premium. Po co maja placic 100% wartosci sms-a ? A mi kasa sie przyda po za telefonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach