Vazixable 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2010 Witam. Dostałem konto testowe od hitme.net.pl na parę dni. Pytałem ich jak można zainstalować system operacyjny z płyty .iso I mówili mi że przez VNC (Virtual Desktop - Zdalny Pulpit). Ale niestety wybierając ysstem operacyjny z panelu i bootowaniu go, W statusie serwera ciągle pisze: Brak Odpowiedzi I gdy próbuję wejść na VNC przez dane podane w panelu (PORT, HOST, HASŁO - VNC) Wyskakuje mi błąd że (Komputer Zdalny może mieć wyłączony dostęp do VNC - Połączenie Odrzucone (10061) Oczywiście przetłumaczyłem tekst błędu. Czy wie ktoś może jak zainstalować system operacyjny? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2010 Teoretycznie robisz wszystko ok, takie pytania kieruj do obslugi hitme. Sprobuj wybrac inne iso.Sprawdz tez czy serwer ma ustawione bootowanie z cd jako pierwsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vazixable 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2010 Właśnie już pytałem i z tego wynika że robię wszystko dobrze. Dlatego tym razem pytam na forum. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach