Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Hej, szukam firmy ktora oferuje servery : Silny CPU, szybkie dyski, nieograniczone lacze 100mbps (dobrze zeby mieli w ofercie 1GBPS tez). Idealnie mozliwosc postawienia Firewalla. Dobrze gdyby serwerownia potrafila dac sobie rade z DDOS. Chce oferowac zabezpieczony server chroniacy przed DDOS. Serwer najlepiej postawiony w Europie Zachodniej, platnosc karta albo PayPal. Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 a lokalizacja ? W USA zobacz Softlayer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 a lokalizacja ? W USA zobacz Softlayer. Serwer najlepiej postawiony w Europie Zachodniej, platnosc karta albo PayPal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Tak, lokalizacja najlepiej w europie. OVH niestety odpada ($150 instalacja Firewalla to za duzo) pluz ignoruja problemy jakie mozesz miec. Do Hetzner dzisiaj dzwonilem i lamana angielszczyzna dostalem odpowiedz, ze nie oferuja DDOS ochrony. USA odpada, jako ze bede oferowal hosting z dedyka, moga tam sie pojawic strony ktore nie sa chetnie przyjmowane w USA jak HYIP... Dobrze by bylo gdyby serwerownia oferowala takze CPanel, moje wlasne nameserver. Wiem, ze w Holandii kiedys bylo kilka fajnych ofert, nie moge jednak ich znalezc. Jakies propozycje? Sorry za brak polskich znakow, ale na codzien uzywam angielskiego = brak polskich znakow... Co jeszcze to ceny w Softlayer powalaja... Szukam czegos za max $100 za miesiac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Szukam czegos za max $100 za miesiac... zapomnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 http://www.staminus.net/ http://warez-host.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 zapomnij Dzieki. Staminus ma fajna oferte ale straszne oceny... Webtropia i Hetzner niestety odpadaja... Znacie moze jakies inne niemieckie serverownie z dobrym i zdrowym laczem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DediServ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Witam, Serwery zlokalizowane w Niemczech. http://www.dediserv.eu/ oraz w Holandii http://www.100tb.eu/index.php Myślę że ceny są dość atrakcyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Myślę że ceny są dość atrakcyjne. Owszem, ale @Bart Wilde szuka czegoś tańszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 no ale tak sie nie da, zabezpieczenia i nadmiarowe łącza kosztują dużo i nie da się tego osiągnąć przy niskim koszcie, Sadze nawet ze nie da sie tego osiagnac przy hostowaniu aplikacji pisanych w oddzieleniu od nizszych warstw modelu osi... z dobrym DDOSem ktory jest miksem ataku na infrastrukture (czyli duza ilosc pakietow lub danych lub polaczen) polaczonych z atakiem na slaba strone aplikacji mozna sobie tylko poradzic przy 100% wspolpracy na linii aplikacja--system-serwer-siec a tego przy hostowaniu duzej ilosci aplikacji klientow nie da sie osiagnac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2010 Hej theONE. Wydaje mi sie, ze jest to mozliwe... Podzwonilem do kilku firm i wydaje mi sie, ze najlepsza opcja jest leaseweb. Bardzo profesjonalnie podchodza do biznesu i oferuja ciekawe rozwiazania dopasowane do mojego modelu. Chce jednoczesnie ostrzec przed DMEHosting.com - dwa razy rozlaczyli sie kiedy do nich dzwonilem. Bardzo nieprofesjonalne. Z kolei obsluga angielska firmy Hetzner jest powalajaca... Jezeli ktos zna jedyne slowo - OK nie powinien odbierac telefonow... Jeszcze troche poszukam i jakby co to dam znac. Dzieki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach