Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Witam mam do sprzedania konto na logout na ,którym mam 100 zł w wirtualnym portfelu i 2 VPS'y jeden na 70 dni jego parametry '' Konfiguracja sprzętowa: Dysk twardy (HDD): 20 GB Pamięć (RAM): 512 MB Pamięć SWAP (RAM): 768 MB Procesor: 1,5 GHz Transfer: - GB OS: debian-5.0'' a drugi VPS Konfiguracja sprzętowa: Dysk twardy (HDD): 10240 MB Pamięć (RAM): 1024 MB Pamięć gwarantowana: 512 MB Procesor (% rdzenia): 50 % Transfer: 0 GB OS: debian-5.0-x86 Zużycie zasobów: Transfer obecnie: 0 GB Transfer ostatni miesiąc: 0 GB konto chce sprzedać za 200 zł myślę ,że to bardzo tania zwłaszcza ,że w portfelu jest 100 zł a na dodatek są 2 vpsy o dobrych paramterach chętnych zapraszam na PW jeżeli ktoś chce kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Nie ten dział.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Tak swoją drogą - dlaczego nie napiszesz do logout by zwrócili Ci nadpłacone fundusze ? to raczej nie jest jakieś specjalne żądanie i w każdej firmie powinno zostać spełnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Logout nie przyjmuje zwrotów . No więc moge wam sprzedać za 150 zł to konto i prawde mowiąc nic nie zyskuje bo i tak w portfelu ile kasy jest i jakie maszyny tam są . Chętni pisac na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 w każdej firmie powinno zostać spełnione. Na jakiej podstawie prawnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigmen 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Tak swoją drogą - dlaczego nie napiszesz do logout by zwrócili Ci nadpłacone fundusze ? to raczej nie jest jakieś specjalne żądanie i w każdej firmie powinno zostać spełnione. Z jakiej racji Logout.pl ma wypłacić pieniądze, które zapewne w większości zostały zebrane z poleceń, oraz jako profity za doładowanie portfela. Pieniądze takie są swojego rodzaju gratisem do wykorzystania w ramach serwisu. PS. Dla kogoś kto chce się skusić na powyższą ofertę: 100 PLN w wirtualnym portfelu != 100 PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 Pieniądze mogą także być przelane na paypal . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siebek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Oferta nadal aktualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 siebek: zobacz ten temat http://www.webhostingtalk.pl/topic/26627-sprzedam-100-zl-na-logoutpl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siebek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 Dzięki, właśnie zauważyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Nieaktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach