SoofMan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 Witam, Szukam oprogramowania do statystyk stron WWW (żeby samemu zainstalować sobie na serwerze) lub taniego systemu statystyk zewnętrznych (a'la Gemius). Problem jest w tym że zrezygnowałem niedawno z Gemiusa, bo był za drogi, a mam już zainstalowane na stronce Google Analytics, tyle że Google analytics nie obsługuje prognoz a'la gemius, gdzie jest pokazywane jaka jest prawdopodobna ilość użytkowników/odsłon, które zostaną wygenerowane w tym miesiącu. Chciałem to rozwiązać przez 1) Instalacje własnego systemu statystyk na serwerze LUB 2) Skorzystanie z zewnętrznego systemu a'la Gemius, ale tańszego. Co do własnego systemu, mam wymagania takie, że I. Musi być Open Source. II. Naturalnie musi obsługiwać prognozy a'la Gemius. Aczkolwiek lepiej będzie chyba jeżeli użyjemy zewnętrznego, nawet płatnego systemu - mniejsze obciążenie serwera. Byle tylko był w miarę tani i obsługiwał prognozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach