e-serwery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 u nas masz za 55.99 PLN 100 GB miejsca i bez limitów transferu w tej ofercie: http://e-serwery.tk/10ger.html zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-serwery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 u nas VPS od 17.99, bardzo fajne parametry - polecam zobaczyć, oto link: E-servers Networks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 ta i w domenie .tk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 A jaki zegar proca gwarantujecie na e-serwery.tk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-serwery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 ta i w domenie .tk i co z tego, domenę com można mieć nawet za 1 zł - domena nie świadczy dziś o niczym moje usługi wymagają dostawcy domen, który nie weryfikuje tożsamości, zważając na to, że pozwalam na torrenty itp. Domenę opłaciłem, gdyż darmowe domeny w tk mają restrykcje odnośnie wymaganej liczby wizyt. najpierw przetestuj, później krytykuj - są dostępne serwery do testowania, data centers z których korzystamy mają najlepszą renomę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-serwery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 A jaki zegar proca gwarantujecie na e-serwery.tk? to zależy jaki konkretnie serwer cię interesuje, np. dla oferty 10 Mbit/s procek Intel Core™ i7-920 Quadcoreincl. Hyper-Threading Technology, konkretnie z tej oferty Hetzner: http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Interesuje mnie 100, w niemczech.Można IP prosić testowe? A jaką prędkość mi Pan zagwarantuje na VPSie? Żeby nie było to 200mhz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-serwery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Okej, to wziołbym narazie serwer medium. Jakaś zniżka może? ceny już mamy niskie, ale z 10% mogę dać, nie więcej - prześle kupon rabatowy na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Okej, poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Domena .tk? to jakaś kpina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-serwery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Domena .tk? to jakaś kpina i co z tego, domenę com można mieć nawet za 1 zł - domena nie świadczy dziś o niczym moje usługi wymagają dostawcy domen, który nie weryfikuje tożsamości, zważając na to, że pozwalam na torrenty itp. Domenę opłaciłem, gdyż darmowe domeny w tk mają restrykcje odnośnie wymaganej liczby wizyt. najpierw przetestuj, później krytykuj - są dostępne serwery do testowania, data centers z których korzystamy mają najlepszą renomę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Domenę opłaciłem, gdyż darmowe domeny w tk mają restrykcje odnośnie wymaganej liczby wizyt. Coś chyba nie za bardzo to wygląda na komercyjnie zarejestrowaną .tk Domain name: E-SERWERY.TK Organisation: BV Dot TK Dot TK administrator P.O. Box 11774 1001 GT Amsterdam Netherlands Phone: +31 20 5315725 Fax: +31 20 5315721 Domain Nameservers: NS01.DOT.TK NS02.DOT.TK NS03.DOT.TK NS04.DOT.TK Your selected domain name is a Free Domain. That means that, according to the terms and conditions of Free Domain domain names the registrant is BV Dot TK in Amsterdam, Netherlands. Due to restrictions in Dot TK's Privacy Statement personal information about the user of the domain name cannot be released. moje usługi wymagają dostawcy domen, który nie weryfikuje tożsamości Cóż. Pytanie, jaki jeleń będzie robił interesy z takim widmem, którego tożsamości nijak nie da się zweryfikować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-serwery 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 cóż, ja klientów mam już od pierwszego dnia działalności, mam regulamin który jest bardzo wygodny dla klientów, ale wg prawa Polskiego i UE pozwala im na zbyt wiele. Miałem już kiedyś nieprzyjemności ponieważ pozwalałem klientom na torrenty, nie chcę mieć ich ponownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 i co z tego, domenę com można mieć nawet za 1 zł - domena nie świadczy dziś o niczym moje usługi wymagają dostawcy domen, który nie weryfikuje tożsamości, zważając na to, że pozwalam na torrenty itp. Domenę opłaciłem, gdyż darmowe domeny w tk mają restrykcje odnośnie wymaganej liczby wizyt. najpierw przetestuj, później krytykuj - są dostępne serwery do testowania, data centers z których korzystamy mają najlepszą renomę Właśnie miałem coś wspomnieć o tej domenie Data centers powiadasz, strona widzę w Spacerich. W innym temacie pisałeś o hetznerze, czyli niczym się nie wybijasz poza resztę. Domena świadczy trochę o poziomie i profesjonalizmie, bo jednak .tk jest automatycznie kojarzona z kshakami i darmowym chłamem Mam wrażenie, że owa "firma" jest pośrednikiem, bo przy zachowaniu takiego profesjonalizmu i dbałości o detale ciężko mówić o sprzedaży z własnych maszyn. Swoją drogą zastanawiam się gdzie dane firmy na stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 Adres pocztowy: E-servers Networks 1543/44 Trichy Road Post Box No.: 4017 Coimbatore TAMIL NADU 641018 India http://e-serwery.tk/kontakt.php O ile można to uznać za dane firmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 A tym czasem na stronie e-serwery.tk... Hello World! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 Bardzo profesjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 Nie wiem jak zweryfikować te dane firmy, ale zaczynają się powoli posługiwać adresem http://serweryweb.pl/. Jak dla mnie - warez-krzak, ale oceńcie sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 Jak dla mnie - warez-krzak, ale oceńcie sami. Komuś się chyba nudzi, kradnąc cudze dane. India Life Building 1543/44 Trichy Road Post Box No 3810 Coimbatore TAMIL NADU 641018 http://www.licindia.in/address_id_p&g.htm Dziwnie prawie identyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 Heh ale wałki ludzie kręcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 .. Życzę ci żeby ktoś narobił ci takiego bałaganu.. Odechce się krzaków ... //Edit Nie no oferta wirtualnych mnie roz...waliła. O VPS piszesz, że za free panel DA lub CP . A sam korzystasz z Kloxo... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2010 .. Życzę ci żeby ktoś narobił ci takiego bałaganu.. Odechce się krzaków ... //Edit Nie no oferta wirtualnych mnie roz...waliła. O VPS piszesz, że za free panel DA lub CP . A sam korzystasz z Kloxo... ? Ponieważ w przypadku VPS'ów jest tylko pośrednikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2010 Wiem, że to bardzo fajnie nabijać się z innych ale czemu to ma służyć, poprawie Waszego ego? Moderacja powinna usuwać posty nie związane bezpośrednio z opiniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2010 Jaka jest maszyna "matka" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2010 Te VPS-y to są usługi spacerich.com oraz virpus.com do tego WHMCS NULLED Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach