RebelPanther 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2005 Moi Drodzy, dawno nie widziałam tak fajnego forum, gdzie ludzie zamiast trzepać dywany dyskutują i wymieniają się poglądami, czasem łagodnie, czasem ostro, ale bez jakichś najazdów i z kulturą. Po niedzieli na dwa miesiące muszę zniknąć, sprawy zawodowe i już mi Was brak Pozdrawiam serdecznie, śle całusy i mam nadzieję do poczytania za 2 miechy! Dorota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2005 Ciekawy post Do poczytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2005 dozobaczonka będziemy tęsknic. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2005 <papapa> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2005 Ale oswiadczenie Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach