BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Witam mam mały problem z pulpitem zdalnym Wgrałem sobie nomachine na debianie 5 wszystko super śmiga lecz po wgraniu DIrectadmina pulpit zdalny przestaje działać nie można się z nim połączyć w czym jest problem ? Nie wiem jak to naprawić Może ktoś ma jakieś cenne rady i się nimi podzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Ale wałek właśnie się dowiedziałem że NX nie będzie działał w połączeniu z DirectAdmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 bedzie dzialac tylko DA Ci modyfikuje konfig SSH ; Poczytaj co to allowusers i pam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Ale ten problem będzie dokuczał z każdym panelem ? np z ISPConfig 3 też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Ale ten problem będzie dokuczał z każdym panelem ? np z ISPConfig 3 też? to nie jest PROBLEM - wręcz przeciwnie przeczytaj wyraźnie co napisałem i sie dowiedz o co chodzi(nie lubie podawać rozwiązań na tacy - troche ambicji ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2010 Nie mam pojęcia jak to zrobić naczytałem się tyle że głowa mi już pęka ale dzięki za chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2010 Grzebałem w PAM oraz ALLOWUSERS i nić z tego nie wyszło może jest ktoś kto mógłby pomóc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach