ThelGilius 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2010 Witam. Stworzyłem stronę o tematyce gry wolfenstein et i teraz mam takie pytania. 1.Czy mogę zrobić np konkurs ze do wygrania serwer do tej gry? Na np miesiąc (oczywiście postawie go na swoim vps) 2.Czy mogę zrobić coś takiego jak Program Partnerski tylko zastosować go do innych celów? a dokładniej żeby serwer wygrany ^ można było jakby opłacać tymi zaproszonymi osobami? 3.Te same pytania mam odnośnie ts2 i ts3 Z góry dziękuje za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2010 Co do TS jak pisałem wcześniej nie możesz mieć (oficjalnie) z tego żadnego zysku, żadnych userów z polecenia, z reklam czy w ogóle, do ET chyba nic nie trzeba i się nie przyczepią bo to stara (ale jara ) gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThelGilius 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2010 Wiesz Niemam 18 Lat Więc się trochę martwię bo wiem że jeśli chodzi o sprzedawanie to niemożna z góry dziękuje jakby mógł się ktoś wypowiedzieć jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach