QaPi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 Witam. Dzisiaj jakimś cudem (nie zmieniałem konfiguracji od daaaawa) mysql przestało mi działać. Pisało, że nie może odnaleźć pliku mysqld.sock. No to po googlowałem i znalazłem coś takiego: http://debian.linux....ll=1#post113464 Lecz teraz z kolei po wpisaniu mysqladmin shoutdown -h 127.0.0.1 -p wywala mi 'Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111' No to szukałem dalej i się dowiedziałem, że trzeba w pliku my.cnf w bind-adress zmienić adres. zmieniałem po kolei na localhost,127.0.0.1 na domenę podpiętą do serwera i na ip. chaszowałem go i też nic. Dalej to samo. A niestety nie mogę znaleźć rozwiązania tego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 To jaki masz w końcu błąd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość squeezer Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2010 Co pisze w error logu MySQL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach