ThelGilius 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 (edytowany) Witam mam taki problem a dokładniej wchodząc w panel admina w skrypcie php-fusion jest 5 zakładek |Zarządzanie treścią | Zarządzanie użytkownikami | Zarządzanie stroną | Ustawienia | <s>Wtyczki (Infusions)</s> |(to ostatnie przekreślone). I teraz takie pytanie. Jak zrobić by niebyło przekreślone? Dodam ze zainstalowałem już kilka modów i niemam jak ich używac. Z gory dziekuje za kazda pomoc!. Edytowano Listopad 3, 2010 przez ThelGilius (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 Tutaj dostaniesz szybszą i bardziej fachową pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThelGilius 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 Gdybym ją dostał a nie bana to bym tam napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2010 Zainstalowales wtyczki czy tylko wgrałeś na serwer ? A bana można dostać za usuniecie stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThelGilius 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2010 Bana dostałem za to że napisałem ze poszukuje skryptu a potem się okazało że niby jest ten skrypt ja dostałem bana a jak sprawdziłem to jest ale pod stara wersje. wtyczki wrzucam przez ftp a później instaluje w panelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2010 A co to za problem ominąć bana i poprosić o pomoc jak człowiek jeszcze raz? Opisać ładnie problem, nie zachowywać się jak pokemon. Jakbyś to zrobił po ludzku to byś nie miał bana Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach