drajvver 4 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2010 Witam. Mam do was Drodzy Forumowicze pytanie . Jak to jest z subskrypcją via PayPal? Zamawiam VPSa za granicą i przy płatności mam do wyboru tylko subskrypcję. Ale nie widzi mi się pobieranie płatności bez mojej wiedzy co miesiąc, wolałbym sam to kontrolować - jest taka możliwość? Oczywiście bez działania firmy w której kupuję, np. czy anulowanie takiej subskrypcji w ustawieniach konta PayPal po zakupie VPSa i opłaceniu pierwszego miesiąca wpłynie jakoś na to?W regulaminie nie doczytałem nic o tym, chodzi o: http://www.availablevps.com/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 31, 2010 Można anulować subskrypcję w każdym momencie. Możesz również (zależnie od banku) zamówić sobie drugą kartę płatniczą, i pod nią podpiąć subskrypcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2010 Tylko chodzi mi o kwestie rozliczenia z firmą wtedy, jak naprzykład opłacić kolejny miesiąc? Karta jest mojej siostry i w tym największy problem. Nie ma możliwości załatwienia innej/kolejnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2010 Konto PP podpinasz pod kartę i konto bankowe i pobierają opłaty wedle potrzeby. Konto musi wtedy założyć Twoja siostra i opłacać to. Możesz tez zamówić konto na siebie i przelać pieniądze na swoje konto PP w zwykłym banku, wtedy opłaty będą pobierane z Twojego PP bez konieczności podpięcia karty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2010 Wiem na jakiej zasadzie działa PayPal i subskrypcja, chodzi mi o to czy mogę zaraz po opłaceniu pierwszego miesiąca ją wyłączyć w PayPalu bez żadnych problemów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2010 Możesz wyłączyć w każdej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach