maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2010 Witam Mam do sprzedania serwer z logout.pl VPS#2 20 GB dysku twardego Transfer: Brak limitu transferu miesięcznego! 512 MB - gwarantowany RAM 768 MB - maksymalny RAM Procesor - 1,5 Ghz Dostęp do konta root (ssh) 1 adres IP system opercyjny Linux Obsługa Primary i Secondary DNS Pełna codzienna kopia bezpieczeństwa Na serwerze jest promocja Uwaga! Promocja! Tylko teraz w promocji dla obecnych klientów przedłużając serwer o 6 miesięcy, kolejne 6 dostajesz gratis! Serwer ID: 3561 Cena rocznego przedłużenia: 300 PLN Więc oszczędzamy 50% Na prośbę kupującego mogę zainsalować apache , mysql i php oraz panel isp CP OMEGA Ip 91.210.131.169 Data ważności: 29-11-2010 (Pozostało: 28.9 dni) Cena jaka mnie interesuje to 50 zł Kontakt maminowiec@gmail.com gg 5705782 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2010 Moje skromne pytanie . Dlaczego od nich uciekasz ? (Znaczy od Logout) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 bo kupiłem serwer w innej firmie. no i też nie byłem zadowolony z jakości usług ale to nie dział opinie więc nie będe sie rozpisywał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach