marcin.maziarz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 Witam, Zdarzyło mi się popełnić tekst o webhostingtalk.pl (który zresztą czytał już jeden z adminów), jak i szczątkową (czy raczej zaczątkową) formę magazynu traktującego o praktyce przedsięwzięć z wykorzystaniem internetu jako kanału komunikacji, sprzedaży i dystrybucji. Nie będzie o MLM, będzie za to o praktyce (przynajmniej ma być). Mam absolutną jasność tego, że pięć tekstów jednego autora pod rząd nie wygląda najlepiej, a prawdę mówiąc - źle, ale mam nadzieję to zmienić. Jeżeli ktoś z forumowiczów chciałby napisać tekst, który będzie odpowiadał "linii redakcyjnej" i da się go czytać (w razie czego możemy redagować) - serdecznie zapraszam. Co prawda na razie nie ma szansy na wynagrodzenie gotówkowe, ale chętnie wynagradzam reklamą w e'mo. Wracając do tekstu o wht.pl - chętnie wysłucham opinii, zapraszam do dyskusji, uzupełnień i sprostowań (choć mam nadzieję, że nie będą konieczne) na forum, a także do rankingu kosztów hostingu opartego na rankingu wht.pl. I jeszcze raz zapraszam do pisania. e'mo znajdziecie pod adresem: http://emo.noweszanse.com.pl. Kontakt redakcyjny: emo@noweszanse.com.pl. Wszelkie sugestie mile widziane (np. na temat tego o czym chcielibyście przeczytać). PS. Jeżeli źle trafiłem ogłoszeniem w dział - błagam o nieusuwanie, a ostrożne przeniesienie posta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach