Pete Dunham 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 na facebook - u powstała grupa kolokacja. Może okazać się, że o interesujących nas tematach będziemy mogli porozmawiać w szerszym gronie. Informacja z dziś 28.10.2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Niesamowite! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Niesamowite! Nie Ty jeden nie możesz w to uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Dlaczego tylko mod może dać minusa? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Normalnie szok!! szok i zaskoczenie. Ciekawe kiedy ta mordoksiążka sie znudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Ejjj stary dasz linka ? chce kliknąć z radością na sercu LUBIĘ TO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Wredni jesteście, Panowie. Ale macie rację Miłosz: jeszcze parę akcji podobnych do tej Burger Kinga i się to gówno rozleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Urzekła mnie Twoja historia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 ja tez chce plusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 A ja dam plusa temu Panu co napisał tą niewątpliwie informacje dnia, a być może nawet miesiąca czy roku! A tak na poważnie to czemu to info miało służyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 A tak na poważnie to czemu to info miało służyć? Gościa nie stać na założenie forum, to zrobił na fejsbugu. Nie wiem tylko jakie miałoby być to szersze grono? Jeśli ktoś chce pogadać na temat webhostingu, to najprawdopodobniej jest już na wht - proste Swoją drogą, jeśli już lecą plusy, to będę wdzięczny za jeszcze kilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Amazing, Pierdl szysko, zostań Tap Madl :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Składniki: 2 jajka 2 szklanki mleka 2 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżeczki cukru wanilinowego Sposób wykonania: Wszystkie składniki dobrze wymieszać i rozgrzać gofrownicy. Na rozgrzaną taflę gofrownicy wlać ciasto i jak się zarumienią - będą miały brązową twardą skórkę, należy je wyjąć i położyć na talerz. Polecam są - pyszne. Można posmarować nutellą z bitą śmietaną! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Składniki: 2 jajka 2 szklanki mleka 2 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżeczki cukru wanilinowego Sposób wykonania: Wszystkie składniki dobrze wymieszać i rozgrzać gofrownic. Na rozgrzaną taflę gofrownicy wlać ciasto i jak się zarumienią - będą miały brązową twardą skórkę, należy je wyjąć i położyć na talerz. Polecam są pyszne. Można posmarować je dżemem! Mmm Smacznego! Swoją drogą ciekaw jestem kiedy temat poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach