Skocz do zawartości
Pete Dunham

jesteśmy już na facebook

Polecane posty

na facebook - u powstała grupa kolokacja. Może okazać się, że o interesujących nas tematach będziemy mogli porozmawiać w szerszym gronie. Informacja z dziś 28.10.2010

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Normalnie szok!! szok i zaskoczenie.

Ciekawe kiedy ta mordoksiążka sie znudzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ejjj stary dasz linka ? chce kliknąć z radością na sercu LUBIĘ TO!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

A ja dam plusa temu Panu co napisał tą niewątpliwie informacje dnia, a być może nawet miesiąca czy roku! :)

 

A tak na poważnie to czemu to info miało służyć?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A tak na poważnie to czemu to info miało służyć?

Gościa nie stać na założenie forum, to zrobił na fejsbugu. Nie wiem tylko jakie miałoby być to szersze grono? Jeśli ktoś chce pogadać na temat webhostingu, to najprawdopodobniej jest już na wht - proste :) Swoją drogą, jeśli już lecą plusy, to będę wdzięczny za jeszcze kilka :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY

Składniki:

 

2 jajka

2 szklanki mleka

2 szklanki mąki

2 łyżeczki proszku do pieczenia

2 łyżeczki cukru wanilinowego

 

 

319.jpg

Sposób wykonania:

Wszystkie składniki dobrze wymieszać i rozgrzać gofrownicy. Na rozgrzaną taflę gofrownicy wlać ciasto i jak się zarumienią - będą miały brązową twardą skórkę, należy je wyjąć i położyć na talerz.

Polecam są - pyszne.

Można posmarować nutellą z bitą śmietaną!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Składniki:

 

2 jajka

2 szklanki mleka

2 szklanki mąki

2 łyżeczki proszku do pieczenia

2 łyżeczki cukru wanilinowego

 

 

319.jpg

Sposób wykonania:

Wszystkie składniki dobrze wymieszać i rozgrzać gofrownic. Na rozgrzaną taflę gofrownicy wlać ciasto i jak się zarumienią - będą miały brązową twardą skórkę, należy je wyjąć i położyć na talerz. Polecam są pyszne.

Można posmarować je dżemem!

 

Mmm Smacznego! :) Swoją drogą ciekaw jestem kiedy temat poleci :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×