oski225 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Witam, wszystkie maile wysyłane przez mój serwer trafiają do folderu SPAM. Czy jest jakiś sposób, żeby szły od razu do odebranych? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oski225 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Nie mogę usunąć tematu, problem rozwiązany. Wystarczyło się przyłożyć do konfigurowania postfix'a. Pozdrawiam, temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 To może opisz to tutaj? Będzie dla potomnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2010 Szkoda, że nie napisał więcej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oski225 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2010 U mnie wystarczyło zrobić wstępną konfigurację ze strony: http://www.sebool.net/index.php/postfix-konfiguracja/2-konfiguracja-postfixa.html Przepraszam, że tak późno, ale nie zauważyłem, że ktoś odpisał w temacie Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach