baden 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Witam, Rozglądam się nad miejscem na serwis ze sklepem z muzyka (wav/mp3) winylami i gadzetami . Zalezy mi na tym, zeby wszystko dzialalo elegancko. Przewiduje ruch do 600 GB/mc (10 tys wejsc dziennie). Wielkosc serwisu to jakies 2 MB, do tego 2500 plikow po 1 MB, przyrost do 200 plikow miesiecznie. Na początek 50 GB na dysku. Dodatkowo SSL ja jeden adres. Wysokie SLA na uptime, backup na inny ftp, 2GB RAM. Maszyny muszą stać w europie. Czas ponizej 60 ms. Chciałbym mieć rowniez mozliwosc resellingu zasobow. Panel zarzadzania dowolny. Proszę o informację gdzie warto uderzyć (Hertzner, OVH...) lub moze jakąś ciekawą ofertę. Nie chce przepłacać, potrzebuje na razie tylko tyle ile opisałem. Reszta jako opcja. Z góry dzięki. gg 192109 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo 15 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2010 to wygląda dość ciekawie: http://www.dmehostin...t-linux-vps.php piszą o cpu 2,2GHz, jednak nie wiadomo ile dla własnych potrzeb, bo jak calosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach