mrtom 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Jestem tu nowy, więc na wstępie witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Nie jestem zbyt obeznany w "webmasterce" i potrzebuję Waszej pomocy. Prowadzę blog w systemie Wordpress, korzystam także z hostingu firmy Netmark. Przestaje mi jednak ona odpowiadać. Mój serwis rozwija się i poszukuję jakiegoś lepszego serwera. Zależy mi też na kompresji mod_deflate i/lub mod_gzip. Co moglibyście mi polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 myślę, że łatwiej będzie cokolwiek radzić jak podasz jakieś statystyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtom 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 myślę, że łatwiej będzie cokolwiek radzić jak podasz jakieś statystyki chcesz statystyki mojej strony? no to aktualnie jest średnio 500 UU dziennie. Przede wszystkim chciałbym uzyskać informację ktora firma hostingowa oferuje ww. kompresję na serwerze wirtualnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Te które ja znam i obsługują lub mają włączone już na starcie: - Hitme.net.pl - Prohost.pl - GłowaNET - VipServ - Unixstorm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtom 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Wreszcie jakieś konkrety. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2010 Tak jak napisał lukasamd u nas kompresja jest domyślnie włączona (mod_deflate). Można ją także wyłączyć w panelu, dla poszczególnych domen, jeśli jest taka potrzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach