arshanter 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Witam. Zaciekawila mnie oferta www.hosty24.pl , w sumie wszystko czysto, jasno. Ceny rewelacja, wszystkie dane podane. Macie jakieś doświadczenie z nimi? Warto im zaufać? Są w porządku? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Serwery w Polsce? http://www.geoiptool.com/en/?IP=hosty24.pl Domena zarejestrowana całkiem niedawno - 2010.10.16... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Jak dla mnie ani czysto, ani jasno. Byłbym bardzo ostrożny. 1. Strona ma zaledwie tydzień... (data rejestracji: 2010.10.16 13:02:40) a piszą o sobie: (...)Dzięki temu [b]hosty24.pl[/b] cieszy się pełnym zaufaniem i zadowoleniem zarówno klientów indywidualnych jak i różnych przedsiębiorstw. to ilu oni tych klientów w kilka dni znaleźli?... 2. Brak informacji kto za firmą stoi, ale to nie problem: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "METPOL" KRZYSZTOF ŁĘKAWA a na stronie pisze o sobie "METPOL GROUP" ... 3. Informacje iż posiada serwery w Polsce a jego strona stoi na hostingu w USA... 4. Bardzo dziwne słowa o konkurencji(?) [color="red"]Prosimy nie mylić nas ze stronš hosty-24.pl, ponieważ była to firma,która nie miała zielonego pojęcia na temat hostingu. Byli to zwykli oszu�ci i złodzieje.[/color] 5. Brak gwarantowanego uptime i delikatnie mówiąc nieprofesjonalny regulamin. Bardzo nisko oceniam ich wiarygodność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Strona na darmowym szablonie... Brak linku do autora szablonu. To jest ciekawe: "Copyright ©2003-2010 hosty24.pl" Na stronie krzaczki "�wiadczymy", "monitorujš" Nawet TOP MENU nie potrafili zmienić na Polski Pewnie gimnazjum lub podstawówka podszywa się pod inną firmę. Ciekawe czy jak by się skontaktować z firmą co by odpowiedzieli FAQ ściągnięty z firmy WEBD.pl i pewnie stamtąd mają resselera No ale cóż może się wypowie ktoś kto prowadzi hosting na ich temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2010 Templatkę poznałem z Template Monsters . Coś nie pewny jak dla mnie ten hosting Kraczek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Ups, coś im się chyba zepsuło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Dopiero teraz zwróciłem uwagę iż ten śliczny uptime na stronie to element stały - obrazek .jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Mogli by chociaż WHMCS kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 I po co się tak rozpisujecie ? Obrazek wystarczy. ... i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Właśnie przypadkiem znalazłem: http://allegro.pl/platforma-hostngowa-sprzedawaj-hosting-zarabiaj-i1290567393.html ale nawet to co jest napisane na tej aukcji nie pokrywa się z tym co jest na stronie "hostingu"... Pomijam to iż strona ma właśnie znów pada, ale ciekawi mnie to: "NIEOGRANICZONY SERWER RESELLER Dokładnie jest to 170TB, których tak na prawdę nigdy nie wykorzystasz." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Właśnie przypadkiem znalazłem: http://allegro.pl/platforma-hostngowa-sprzedawaj-hosting-zarabiaj-i1290567393.html Dla mnie najsmaczniejsze jest to: 2.Design, wygląd stronyKoszt wykonania strony to ok.1000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 W ogóle cała aukcja jest komiczna 1k za darmową templatkę, licka CPanel też 1k, a przecież jej nie dostajesz. Pomijając fakt o nieograniczonym resellerze, który ma 170TB (niewiadomo czego). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach