Madakamt2 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Witam. Zlece zabezpieczenie strony szablon mam wszystko tylko poprawa i modernizacja skryptu aby wszystkie pliki config byly w jednym folderze wynagrodzenie ustalimy pracy jest malo dla tego co sie zna wiecej skryptow jest napisana polega tylko na modernizacji i przerobieniu wylapaniu bledow w skrypcie furtek do mysql prosze pisac na gg 8996847 osoby ktore sie naprawde znaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Zlece zabezpieczenie strony szablon mam wszystko tylko poprawa i modernizacja skryptu aby wszystkie pliki config byly w jednym folderze wynagrodzenie ustalimy pracy jest malo dla tego co sie zna wiecej skryptow jest napisana polega tylko na modernizacji i przerobieniu wylapaniu bledow w skrypcie furtek do mysql prosze pisac na gg 8996847 osoby ktore sie naprawde znaja W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę. ile oferujesz? Naucz się używać przecinki i kropki bo nie da się tego czytać. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2010 Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bentley 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2010 Mi pomógł za darmo jakiś koleś, zabezpieczenia miałem bardzo lipne chociaż myślałem że są porządne. Opłacało się wesprzeć project. Na stronie jest więcej info: http://freewebsecu.comuv.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach