PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2010 Witam, poszukuję osoby która lubi się zajmować takimi rzeczami jak instalacja LAMP i konfiguracja dns i podpięcie domeny .pl , z instalacją lamp nie mam problemu lecz z dns jest już gorzej. Serwer to najtańszy pakiet na budgetvps.pl Zakupiłem go bo myślałem że pójdzie jakoś łatwiej, a teraz mi się trochę marnuje ;/ Dziękuję i Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2010 Nikt nie nudzi się aż tak aby za darmo takie rzeczy wykonywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2010 Propozycje cen na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2010 Napisz do mnie na gg: 8115949 to Ci za free podepnę domene pod VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2010 Napisz do mnie na gg: 8115949 to Ci za free podepnę domene pod VPS Załatwione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach