OSP 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2010 Witam Mam do sprzedania bazę mailingową, w której znajduje się 450 000 tys adresów do osób prywatnych wyłącznie z Polski. Adresy są w formie txt, dzięki czemu nie ma problemu w wysyłce przez żaden program do mass mailingu Do bazy dokładam skrypt autorki do wysyłki, z opcją HTML, bez konieczności wysyłania ze swojej poczty! Baza maili do 450 000 osób! Dlaczego moja oferta jest naprawdę interesująca? Ponieważ bazę sprzedam po promocyjnej cenie, a wysyłając mailingi, zwróci Ci się koszt zakupu bazy bardzo szybko sprzedaję 1 EGZEMPLARZ i więcej nie będę sprzedawał ! Zatem kto pierwszy, ten lepszy. UWAGA ! NA TEJ BAZIE ZARABIAŁEM OD 1200 DO 1700 ZŁ MIESIĘCZNIE, ZATEM SKORZYSTAJ Z OKAZJI ! Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - PISZ: e-mail: mtmm@poczta.onet.pl GG: 8228179 UWAGA: Bazę sprzedaję, ponieważ zmusza zmusza mnie do tego sytuacja materialna. Bazę sprzedaję w 1 egzemplarzu, i więcej ta sytuacja się nie powtórzy, ponieważ jak wiadomo wzrasta konkurencja. Zacznij zarabiać na mailingu DO 1700 ZŁ już dziś ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2010 Jakie jest pochodzenie tej bazy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2010 Już gdzieś widziałem że ktoś udostępnił za darmo podobną bazę... też było w niej ponad 400 000 adresów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2010 Jakie jest pochodzenie tej bazy ? I sądzisz że usłyszysz prawdę ? 400 tys nie pochodzi z żadnego polskiego forum, ani nawet z kilku razem wziętych i do tego uzyskanych legalnym kanałem. To jest nierealne. Od kiedy handel takimi danymi jest w ogóle dozwolony , bez zgody posiadacza adresu, zwłaszcza jeśli regulamin usługi poprzez którą uzyskano owy adres nic o tym nie nadmieniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2010 Posłużenie się adresami z tak zdobytej bazy danych jest niezgodne z polskim prawem, narusza Ustawę o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz Ustawę o ochronie danych osobowych. W drugim przypadku nie tylko posłużenie się bazą danych, ale samo jej posiadanie może pociągać za sobą odpowiedzialność karną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2010 Czy nie chodzi tu o bazę filmweb ? Na dyskach ma ją setki osób... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach