chiker 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2010 Mam konto reseller i chciałbym obandować DA po wgraniu domyślnej skóry pojawia się czysto tak jak na zdjęciu nie wiem jakie mam wpisać w pliku conf ścieżki aby wszystko zadziałało tak jak powinno proszę o jakieś porady lub działającą skórę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2010 (edytowany) Domyślny skin znajdziesz na stronie directadmin http://www.directadmin.com/skins.html Tam jest skin, oraz how to Edytowano Październik 20, 2010 przez cabana (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chiker 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2010 to jest właśnie ten skin z tej strony ale nic tam nie ma opisane jakie mają być ścieżki skin wgrywa mi się do katalogu skins konta reseller i dalej nazwa skóry i nie wiem jak zrobić aby z tego katalogu zaczytywało dane a nie z serwera głównego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2010 Przegrałeś na pewno wszystkie pliki z domyślnego skina ? Tam masz katalogi z obrazkami, tłumaczeniami które możesz pozmieniać a także pliki files_admin.conf files_reseller.conf files_user.conf W których możesz edytować ścieżki plików graficznych jeśli będziesz miał inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach