psw779 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2010 Na każdej z domen jakie mam na serwerze RPS wyskakuje mi błąd: "500 Internal Server Error". W logach apache widzę, że chodzi o jakiś pliczek od MySQL ale nie potrafię dojść co z tym zrobić. Bardzo proszę kierować oferty z ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2010 Według regulaminu to Ty podajesz cenę ile jesteś w stanie zapłacić za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psw779 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2010 W takim razie zapłacę cenę adekwatną do włożonej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2010 W takim razie zapłacę cenę adekwatną do włożonej pracy. Jest taki ładny wyraźny napis na górze działu. Jeszcze go nie zauważyłeś? W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psw779 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2010 Godzina pracy 50zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psw779 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2010 Temat zamknięty, problem został rozwiązany przez forumowicza o ksywce Najdmen. Dziękuje za profesjonalne i szybkie zajęcie się moją sprawą. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach