Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 Witam, sprzedam Panel Zarządzania serwerem Shoutcast + Autopilot+ Erds. Link do dema: www.forumpoland.pl/sc Login admina: test Hasło admina: test Login DJ'a: dj Hasło DJ'a: test Funkcje: Autopilot (MP3 i ACC) -Zmiana danych serwera -Zmiana opisu shoutcast (nazwa radia itd) -Zmiana przejść między utworami -Zmiana ustawień dźwięku (jakość itd) -Aktualizacja Playlisty (auto) -Ręczne układani listy -Start -Stop -Restart Shoutcast: -Start -Stop -Restart -Ustawienia: Hasło do nadawania: Hasło Admina: TitleFormat: RealTime: NameLookups: ShowLastSongs: AllowRelay: AllowPublicRelay: RelayPort: RelayServer: ERDS: -wyłacz -Zmiana odstępu czasowego -Konfiguracja -Dodawanie/Edycja wpisów INNE: -Zmiana loginu admina -Zmiana hasła dj'a i admina -Przeglądanie logów -Czyszczenie logów Cena za 1 licencję na 1 domenę, IP to 20zł (brak możliwości masowej odsprzedaży) Kontak GG: 5512858 Panel wykonał Pan Marczak, ale ja odkupiłem od niego prawa autorskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 Nowy link do dema panelu: http://fpol.pl/sc/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2010 za 20 zl taki panel ? i myslisz, ze ktos go dalej nie sprzeda ta ?? to sie mylisz... dziwic sie czemu pozniej ktos chce napisanie panelu mega super ekstra za 100 zl i planuje otworzyc krzaka,, ehh żenada... Damian, myślę że przesadzasz. To właściciel decyduje o cenie i jeśli tyle chce, nikomu nic do tego. Produkty microsoftu także są piracone, a jednak kosztują więcej aniżeli 20zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach