Gość DJpOmOO Zgłoś post Napisano Październik 16, 2010 Witam, Mam problem z Ispcp. Gdy chce zalogować się do panelu administracyjnego przez http://admin.mojadomena.pl zamiast okna logowania, wyskakuje błąd 404 "not found", nie mogę się zalogować, gdzie popełniłem błąd podczas instalacji ? Dodam ze Ispcp jest w wersji 1.0.7-rc1 i jest zainstalowany na debianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2010 wilcard ? wpis do virtualhost poprawny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DJpOmOO Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 już naprawiłem, dzięki, ale teraz mam inny problem iż panel jest w domenie mojadomena.pl, a nie w admin.mojadomena.pl ? Gdzie to przestawić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 etc/ispcp/ispcp.conf SERVER_HOSTNAME = domena.pl BASE_SERVER_VHOST = admin.domena.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DJpOmOO Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 etc/ispcp/ispcp.conf SERVER_HOSTNAME = domena.pl BASE_SERVER_VHOST = admin.domena.pl Niestety zmieniłem i dalej nic, to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 Niestety zmieniłem i dalej nic, to samo Dns'y masz skonfigurowane? Jeśli tak, to domenę podpiąłeś pod te dnsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 zobacz jeszcze w atc/apache2/sites-available/00_master.conf ServerName Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach