Pixelith 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2010 witam! poszukuję vps'a z płatnością sms, najlepiej z "wirtualnym portfelem". znalazłem na unixstorm.org, lecz ceny mnie nie zadowalają. chcę postawić tam stronę www, ventrilo, może kilku slotowy serwer cs 1.6. płatność sms jest mi potrzebna do składek, więc nie mówcie mi, żebym szedł na pocztę . znacie coś takiego? coś ok. 50-60zł miesięcznie. znacie jakieś oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Październik 16, 2010 Tak znam. Vps4u.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2010 BudgetVPS.pl - Little da się kupić jednym sms-em. Podczas zamówienia proszę wybrać formę płatności SMS. W HitMe.net.pl również można płacić poprzez SMS. W razie problemów zapraszam do kontaktu - bok@hitme.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pixelith 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 Czy na budgetvps.pl jest wirtualna gotówka? Znacie może jeszcze jakieś inne oferty? VPS4u ma dość nieciekawe stawki SMS :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Portek 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 witam! poszukuję vps'a z płatnością sms, najlepiej z "wirtualnym portfelem". znalazłem na unixstorm.org, lecz ceny mnie nie zadowalają. chcę postawić tam stronę www, ventrilo, może kilku slotowy serwer cs 1.6. płatność sms jest mi potrzebna do składek, więc nie mówcie mi, żebym szedł na pocztę B). znacie coś takiego? coś ok. 50-60zł miesięcznie. znacie jakieś oferty? Na OpenVZ nie licz na gwarantowane parametry i na to że serwer cs będzie działał stabilnie - albo chociaż w miarę normalnie. Za tę cenę polecał bym HitMe.net.pl - od niedawna mam tutaj VPS'a i jak na razie działa poprawnie, aczkolwiek przeznaczony jest stricte pod serwer www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 Czy na budgetvps.pl jest wirtualna gotówka? Znacie może jeszcze jakieś inne oferty? VPS4u ma dość nieciekawe stawki SMS :/ Ciesz się,że w ogóle jakieś są... B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2010 Czy na budgetvps.pl jest wirtualna gotówka? Masz na myśli wirtualny portfel? Tak jest, po pierwszym wykupieniu usługi możesz zacząć zbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach