Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 Cześć, wiecie gdzie można kupić VPSa z: 64 mb pamięci gwarantowanej, 30-50gb miejsca na dysku, 10/20/30mbps nielimitowanego łącza, lokalizacja - Niemcy, Holandia, Rosja, USA. Poszukuje i nie mogę znaleźć, przewertowałem całe lowendbox.com i nie ma żadnej konkretnej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 Zapoznaj się z tym tematem http://www.webhostingtalk.pl/topic/26118-udostepnie-czesc-vps-z-serwerydlaciebiepl/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 Ile chcesz przeznaczyć na takiego vpsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 Mało, myślę, że do 15-20zł. Teraz mam VPSa w Niemczech 256/25/10mbit, tylko szkoda, że mało miejsca, bo tylko 25gb, a kolejne 10gb kosztuje dodatkowe 30zł, to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Październik 17, 2010 Raczej nie znajdziesz takiej oferty... ...Chyba,że w jakimś krzaku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach