mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Specyfikacja: - Procesor Intel Pentium IV - 2.0 GHz Mobile - Pamiec RAM - 512 MB - dysk twardy - 40GB - karta graficzna zintegrowana 16 MB - karta muzyczna - Wyjście chinch do TV - matryca 14.1" cala - napęd DVD/CD - karta sieciowa LAN - karta Wifi - wbudowany Bluetooth - czytnik kart SD - bateria - nie trzyma ale na zasilaczu działa bez problemu - gniazda USB, VGA, LPT, LAN, modem, RS232 - gniazdo słuchawkowe i mikrofonowe - zainstalowany system Windows XP Więcej na aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=1274169398 Cena jaka mnie interesuje: 300zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Kurde, jak szukałem jakiegoś lapa do netu, to nie mogłem nic sensownego znaleźć, a dzień po tym jak kupiłem nowego Ty oferujesz coś, co by wystarczyło. Ja to mam jakiś niefart... W każdym razie powodzenia przy sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach