R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2010 Witam. Mam od niedawna problem z eximem, mianowicie na moją skrzynkę pocztową utworzoną w direct adminie przychodzą wielokrotnie te same wiadomości w różnych odstępach czasowych.pomimo że wiadomość z serwera jest usuwana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2010 jaki serwer, jakie wersje programów, jakie panele może, i tak dalej. PS. pamiętasz, miałeś coś zrobić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2010 Serwer pocztowy Exim w Panelu DA skrypt używany do odbioru wiadomości to Roundcube Dodam jeszcze ze nie każda wiadomość jest powtarzana lecz z np maile z serwisu allegro dostaje te sama wiadomość po kilka razy lub tez płatności.pl itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2010 Co mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2010 Pokaż co masz w logach. masz ustawionego spamassasina tudzież inne ustrojstwo opóźniające dostarczanie poczty ? Pokaż co masz w logach. masz ustawionego spamassasina tudzież inne ustrojstwo opóźniające dostarczanie poczty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Albo Twój serwer jest pseudo niedostępny, że serwer nadawcy ponawia wysyłkę, albo jest po prostu skopany konfig spam / av lub najzwyczajniej się wysypał. Zaklikaj na PW to Ci t poprawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Problem wygląda tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Myślę, ze wszyscy wyobrażają sobie jak wygląda problem i to co pokazałeś to skutek, a przyczyny należy szukać w logach, o których już było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Tak tylko ze w logach nic nie widać pokazuje normalnie kila razy odebrana wiadomość o rożnych kodach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Aktualizowałeś exima? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 Aktualizowałeś exima? tak aktualizowałem exima jak i dovecota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1287093288' post='220973] tak aktualizowałem exima jak i dovecota To zrób to o czym rozmawialiśmy na PW, czyli napraw DNSy .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 Dzieki Najdek pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach