bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Witam Mam taki problem. Nie orientuje sie ktos w jakis sposobmoge ogladnac film, ktory mam na dedyku, ale nie sciagajac go do siebiena desktopa tylko poprostu ogladnac go online ? A dokladnie sciagamfilm i chce go udostepnic, zebym mogl go ogladac online. W jaki sposobmoge to zrobic ? Z gory dziekuje pozdrawiam. P.S rozszerzenie to *.avi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 FFmpeg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 ktoś na forum gdzieś polecał divx web player, ale nie sprawdzałem, nie używałem, nie znam. jak przetestujesz to napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 ktoś na forum gdzieś polecał divx web player, ale nie sprawdzałem, nie używałem, nie znam. jak przetestujesz to napisz. Dodam, ze siedze na linux/*BSD nie posiadam windowsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2010 Może to Ci pomoże: http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?t=5021 Ewentualnie na dedyku przekonwertuj film przy pomocy ffmpeg na .flv (ta komenda działa u mnie zacnie: ffmpeg -y -i /ścieżka/do/avi/film.avi -acodec mp3 -ar 22050 -f flv /ścieżka/do/flv/film.flv) i odpal z jakiegoś flashowego playera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Witam Mam taki problem. Nie orientuje sie ktos w jakis sposobmoge ogladnac film, ktory mam na dedyku, ale nie sciagajac go do siebiena desktopa tylko poprostu ogladnac go online ? A dokladnie sciagamfilm i chce go udostepnic, zebym mogl go ogladac online. W jaki sposobmoge to zrobic ? Z gory dziekuje pozdrawiam. P.S rozszerzenie to *.avi program VLC i oglądać np via ftp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2010 w WMP, lub Winamp odpalasz url do pliku i oglądasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach