hicky 10 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Siemka. Mam problem . Zainstalowałem sobie Windows 7 Ultimate 64 bity i drukarka nie chce działać. Widzi lecz nie może znaleźć sterownika . Na stronie producenta są tylko do WIn 7 32 bity . Drukarka to HP LaserJest 5L Monochromatyczna . Jest ktoś w stanie pomóc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=120&prodSeriesId=3463669&prodTypeId=18972&objectID=c01856597 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Nie pomaga ten link. Robie tak jak na linku i dalej to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Weź sterownik o Visty i uruchom jako administrator i w trybie zgodności z vista sp2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 jeżeli nie możesz sobie z tym poradzić to poszukaj w google coś w stylu driver update software lub driver detective itp. zainstaluj, a on już sam powinien sobie poradzić ze sterownikami Ja tak robiłem jak producent laptopa nie dostarczał sterowników do XP a ciężko było znaleźć coś sensownego. a tak na marginesie to nie jest to: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=15005&taskId=135&prodTypeId=18972&prodSeriesId=25480&lang=en&cc=us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Nie pomaga ten link. Robie tak jak na linku i dalej to samo. No bez jaj, jak ja mam w Vista 64 Ultimate ster do 5L to i Ty na 7 tez musisz mieć, szukaj dobrze. @up ten link co podałeś, finalnie prowadzi do mojego linku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Wreszcie zadziałało Dać szwagrowi kompa .. ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach