Damian. 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Cześć, Chciał bym się dowiedzieć na jakiej zasadzie po zakupie serwera dedykowanego od kogoś mogę go przepisać na siebie. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 mozesz jasniej napisac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 mozesz jasniej napisac ? Przykład kupuje od Ciebie dedyka z OVH załatwiamy tranzakcie poprzez allegro, dajesz mi dane dostępowe do konta i jak mam "przepisać" serwer z Ciebie na Siebie, z tego co mówił mi kolega że potrzebne są skany dowodów osobistych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Właściciel serwera wypełnia formularz cesji i wysyła do nich do biura (OVH), Ty musisz przesłać do nich kopie dowodu wpłaty i chyba o ile dobrze pamiętam podpisany druk cesji. Po zakończonych procedurach serwer będzie podpięty pod Twój nick z OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Właściciel serwera wypełnia formularz cesji i wysyła do nich do biura (OVH), Ty musisz przesłać do nich kopie dowodu wpłaty i chyba o ile dobrze pamiętam podpisany druk cesji. Po zakończonych procedurach serwer będzie podpięty pod Twój nick z OVH. Jeśli jestem nieletni to jak prześlę im kopię dowodu? Troszkę skomplikowane , a jest może opcja że ktoś daje mi swoje konto i ja zmieniam wszystkie dane na swoje oraz e-mail i itp. Czy jest to niemożliwe Off topic Może mogli byście polecić inne firmy które udostępniają na podobnych warunkach i podobnych parametrach serwery dedykowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Jaki serwer potrzebujesz? Ile na utrzymanie serwera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Potrzebuje kimsufi c250g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2010 Jeśli jestem nieletni to jak prześlę im kopię dowodu? Troszkę skomplikowane , a jest może opcja że ktoś daje mi swoje konto i ja zmieniam wszystkie dane na swoje oraz e-mail i itp. Czy jest to niemożliwe mógł bym uzyskać odpowiedź na powyższe pytanie? Z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2010 Napisz z takim pytaniem na pomoc@ovh.pl - pewnie coś wymyślą. Lolek: pamiętasz co miałeś zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach