Artur 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2004 Do boxedart jakoś nie mam przekonania, a grafików z Templatemonster znam kilku, miałem nawet gdzieś linki do tutoriali, jak oni te wszystkie szablony robią (jeden od drugiego kopiuje LOL) jak znajdę podrzucę link Szymon ciekawa sprawa jest tego troszke juz na sieci, dla amatorów w sam raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2004 Artur, gdybys znalazl, to byloby bardzo milo Sam chetnie zobacze jak oni to robia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2004 Szymon, niestety nie znalazlem juz tamtych linkow, ale przegladajac archiwum udalo mi sie znalesc rozmowe z jednym z webdesignerow TemplateMonster. Wiekszosc z nich korzystala i uczyla sie z tutoriali na http://www.good-tutorials.com/tutorials/5 Pozdrawiam i zycze milego explorowania PS. Zatem widzisz dlaczego styl wszystkich szablonw jest prawie identyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grz3siek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2004 "Nie można wyświetlić strony" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2004 "Nie można wyświetlić strony" Ale mozna: a) format c: zmienic OS c) zmienic providera Wszystko dziala, ale z takich tutkow to ciezko sie czegos nowego nauczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartos 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2004 tm - zamiast wszystko krytykowac i robic z siebie mastaha grafiki to moze bys wskazal cos lepszego? mnie sie wydaje, ze te tutoriale wiele dadza poczatkujacycm czy nawet juz troszke umiejacym grafika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2004 "Nie można wyświetlić strony" U mnie tez nie dzialalo - mam Neo, kiedy lacze sie przez proxy, wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thuug 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2005 ja moge zalatwic szablony z www.boxedart.com i www.templatemonster.com maila thuug@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2005 A mi ta paczkacostam.com nie wchodzi, hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach