damian.miod 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Witam Mam do sprzedania Kimsufi C250G ważny do 23 listopada. Cena jaka mnie interesuje to 100zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Witam, Dla sprostowania to nie ja A on ma w profilu Miodek czy Miód?-.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 jestem zainteresowany pisz gg 7332678 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Jestem zainteresowany:) PM Poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damian.miod 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Dokładnie. ciekawy zbieg nazwisk, i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damian.miod 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2010 ~90 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 Jest allegro? Jak tak to biorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2010 Wysłałem PM Jestem zainteresowany tylko czekam na kontakt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach