Rasoir 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Witam, szukam dobrego i niezawodnego hostingu pod mój skrypt, do wysyłki kont premium na allegro. Średnio potrzebuje ok. 65MB transferu dziennie, ale skrypt generuje dużo zapytań do bazy danych. Obecnie korzystam z webh.pl ale nie jestem z niego zadowolony. Cały czas wywala internale a na to sobie nie mogę pozwolić. Czekam na jakieś propozycje, potrzebuje także możliwość podpięcia swojej domeny, najlepiej za darmo. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Zapraszam do przetestowania naszych serwerów: SW8000DA - teraz aż 10 GB dysku http://www.mzhost.co...p?d=kontawww_da Koszt serwera w promocji "Pół na pół":tylko 180 złotych brutto na cały rok Oferujemy aż 14 dni bezpłatnego testu! Dlaczego MY? Support 24/7 (chat,helpdesk, telefon) Aż 4 niezależne lokalizacje serwerów (UK, Niemcy, Francja, USA) MIła obsługa i administratorzy Dwa różne panele administracyjne do wyboru (cPanel z RVSKIN lub Directadmin, oba po polsku) Skrypty Fantastico oraz Installatron oraz wiele więcej autów ... W podanym pakiecie transfer wynosi 120 GB na miesiąc, jednak możesz dokupić nielimitowaną opcję już za 49 złotych rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Polecam Unix storm - mają akurat promocje -50% ref link znajdziesz w podpisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Zapraszamy do naszej oferty Gwarantujemy : szybki i stabilny serwer pod twoja stronę Support gwarantujący kontakt telefoniczny przez 24 godziny Niska Cena jedyne 1 zł + Vat aktywacja do 5 minut od chwili opłacenia usługi Kontakt Gadu-Gadu 23870884 (poniedziałek-piątek 14:00-23:00) Telefon: 695-664-608 (poniedziałek-piątek 14:00-23:00) E-mail : biuro@freecast.pl (soboty,niedziele i święta) Oferta www.freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasoir 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Wolałbym nie otrzymywać tutaj reklam, tylko opinie poparte własnym doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 ale skrypt generuje dużo zapytań do bazy danych. Obecnie korzystam z webh.pl ale nie jestem z niego zadowolony Ty chyba musisz się już bardziej rozglądać za VPS`em. Jeśli skrypt przekracza zasoby WEBH to pewnie wszędzie na wirtualnym będzie podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasoir 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Ty chyba musisz się już bardziej rozglądać za VPS`em. Jeśli skrypt przekracza zasoby WEBH to pewnie wszędzie na wirtualnym będzie podobnie. Tylko ja się właśnie zastanawiam czy on rzeczywiście przekracza, czy webh jest kiepskie. Może rzeczywiście będzie trzeba wybrać jakiegoś VPS'a. PS. Ale widzę, że chyba całe s1 na webh.pl padło :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Jeśli byłbyś zainteresowany wirtualnym serwerem możesz zerknąć http://www.freecast.pl/cart.php?gid=27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2010 Tylko ja się właśnie zastanawiam czy on rzeczywiście przekracza, czy webh jest kiepskie. Może rzeczywiście będzie trzeba wybrać jakiegoś VPS'a. A dlaczego nie napiszesz do działu technicznego z takim pytaniem? Napewno Ci podadzą taką informację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach