fuqet 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 Witam, czy wy także macie taki wolny transfer z hotfile.com? Obecnie jest naprawde kiepsko nie wiem co się dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 A czy to nie zależy od tego kto ten plik umieścił ? Wystarczy czasem pobrać ten sam plik na hotfile od dwóch różnych osób, które go wystawiły do pobrania, a prędkość będzie różna. Dla przykładu plik użytkownika nr1 ściąga się godzine, a plik taki sam użytkownika nr2 w 15 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Bo plik nr1 jest na innym serwerze a plik nr2 na innym .. normalne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Średnio 400KB/s idzie, ale powoli do tej prędkości się rozpędza :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2010 Ja też mam dni co idzie ledwo 24KB/s ale kilka godzin później ten sam plik już idzie normalną prędkością mojego łącza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 ściągnijcie sobie program IDM Download KLIK skonfigurujcie konto premium i będzie ściągać Fullem ja też tak mam, że przez firefoxa idzie po 100 a przez IDM maxem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Tak jak wspomniano, zależy od serwera i danego momentu. Czasem ciągnie fullem, czasem tylko 200. W tej kwestii przynajmniej ja nie zauważyłem różnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Mnie ostatnio nie spada poniżej 150, także jest w miare okey Najczęściej ciągnie w okolicach 400-500 (skoki prędkości góra dół). Czasami się trafia (raz na kilka plików), że leci powyżej 1 mega/s (łącze 20Mbit netia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 W tej chwili ściągam 4 pliki od 4 różnych osób max'em 1.23MB/s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach