FilipS 7 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 Witam, zainstalowałem sobie panel EHCP po wpisaniu loginu i hasła administratora wywala mi błąd: Warning: popen(ps aux | grep root | grep -v grep | grep init ,r): Cannot allocate memory in /var/www/vhosts/ehcp/config/dbutil.php on line 1034 Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/ehcp/config/dbutil.php on line 1035 Warning: pclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/ehcp/config/dbutil.php on line 1036 Po jakimś czasie panel uruchamia się ale trwa to bardzo długo i używa 380MB Pamięci. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 RAMu Ci braklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 A to normalne że ten panel potrzebuje tyle ramu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 Nie panel tylko usługi które zainstalował instalator (httpd, sql etc.). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 Dokupiłem ramu i działa elegancko. Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Dokupiłem ramu i działa elegancko. Dzięki za pomoc. Hmm nie koniecznie trzeba było, tam pewnie konfig defaultowy, wystarczy poobcinać "co nieco". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach