outmc 1 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Witajcie Mam kilka pytań odnośnie systemów CMS. Co wychodzi lepiej ( nie mowa o pieniądzach ) Zlecic komus, może osobie prywatnej lub firmie stworzenie zaawansowanego systemu CMS czy zlecenie modyfikacji już istniejącego ? Bardzo prosze o podanie naprawde dobrych firm które wykonują takie usługi . Znam google ale chciałbym otrzymac linki do firm przez Was sprawdzonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Wiesz jeśli nie chodzi o kase , to wiadomo ze lepiej jest zlecić zrobienie cms-a pod swoje potrzebny. Będzie to autorski kod a nie przerobiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Dobrze wiem ze taki system bedzie kosztowac kilka tys zł ale przerobienie autorskiego do ktorego mam pełne prawa moze byc tansze dla mnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 tańsze i łatwiejsze jeśli chodzi o rozbudowe. napisz ogólnikami co trzeba zrobić, jaka byłaby skala przeróbek i tak dalej, wtedy może ktoś poda Ci więcej konkretów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 prościej jest mi napisac co trzeba dodac do aktualnego cmsa niz co potrzebuje pisząc od zera cały system kwestia co lepiej zrobic, modyfikowac czy tworzyc od zera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach