RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Witam, Dla pierwszych 5 osób które napiszą w tematach na WHT.pl oraz GameHostingTalk.pl, RedHosti.pl udostępni konta hostingowe Blue ze swojej oferty na okres 12 miesięcy. Dodatkowo pierwsze 2 osoby otrzymają za darmo domenę .eu :-) W razie pytań zapraszamy do kontaktu via PW bądź kontakt@redhosti.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Pisze się na tą oferte Zobaczymy jak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 A czemu nie, testujemy : ) zobaczymy, czy lipa, czy nadzieja na kolejną sensowną firmę : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 ja tez poprosze ps. czy jest szansa na domenke eu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Na domenę już niestety nie, lecz konto oczywiście jest przyznane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 No to ja też wypróbuję, jeśli jeszcze zdążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Też chciałbym przetestować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 A więc mamy 5 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Ja rezygnuję, bo i tak czasu nie będę miał, sobie przypomniałem, że tak powiem (no i nie mam pomysłu na domenę, bo jak bym miał, to bym pewnie i tak sam zastrzegł ; ) Można się dopisać jeszcze : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Czyli RuFik ma możliwość otrzymania domeny .eu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alin 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Jeżeli Sponsi zrezygnował to czy jest możliwość przyznania dla mnie konta ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Czyli RuFik ma możliwość otrzymania domeny .eu. jak najbardziej tak, dziekuje bardzo. Zaraz dokonam rejestracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 ja też sie pisze na konto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 ja też sie pisze na konto:D Pierwsze pięć osób.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 Alin - tak, napisz śmiało na kontakt@redhosti.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Witam, Jako że użytkownik RuFIK pierwotnie nie uzupełnił danych osobowych (nazwisko oraz adres) ani nie chce potwierdzić danych poprzez zeskanowanie dowodu osobistego domena .eu przypada następnemu użytkownikowi, zapraszamy do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Witam, Jako że użytkownik RuFIK pierwotnie nie uzupełnił danych osobowych (nazwisko oraz adres) ani nie chce potwierdzić danych poprzez zeskanowanie dowodu osobistego domena .eu przypada następnemu użytkownikowi, zapraszamy do kontaktu. Żaden z szanujących sie rejestratorów nie wyciaga od klienta skanu dowodu, po drugie podczas rozmowy z naskiem, jezeli fiorma nie ma zawarte w regulaminie/polityce firmy odnosnie takiej procedury. NIE MOZE stosowac takich praktyk, gdyz jest to nie zgodne i nie poprawne. Takie dzialania stawiaja w dziwnym swietle firme ... redhosti.pl ps. dane zostaly uzupelnione na www. Parodia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonliSs 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Jeśli RuFiK nie otrzymał domeny i hostingu można ją jeszcze dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2010 Tak, proszę o mail na kontakt@redhosti.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach